Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Dominika Poznanianka od urodzenia dumny z pochodzenia (1768 niezalogowanych)
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Jasna napisał:
wirtualna napisał:
jak by nie było czuła dziewczyna swoje klimaty z jasną i Lindemans

... Przynajmniej znała się na dobrej muzie!

to prawda i podeslala pare fajnych linkow z muzyka i nie tylko

PS
Hilton dzieki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
Hilton napisał:
W czym problem? Trzeba bylo sie wymienc mailami, skype itp. i nadal prowadzic dyskurs.
Albo zaprosic kolezanke do Norwegii na weekend.
Dla chcacego nic trudnego. Z tego co sie orietuje, sa fora dla fanatykow z roznych dziedzin. Jest dla informatykow, gitarzystow, filozofow, to i cos o sztuce "wyzszego gatunku" tez sie znajdzie.

Jesli odeszla bez pozegnania, to moze oznaczac, ze nie bylo jej zal odchodzic i dyskusje w watku o sztuce miala gleboko w zyci, jak i inne sprawy

Rozmowa na Skypie jest czesta jednowymiarowa( mail jeszcze gorzej) Po to sa fora i niekoniecznie tematyczne. A nadzieja, ze inni rowniez cos dorzuca jest bardzo budujaca. Sam czytuje fora tematyczne, ale poziom na nich jest troche za wysoki na kogos mojego pokroju( ledwo matura i bez studiow wyzszych stacjonarnych)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Wacek1 napisał:
Hilton napisał:
W czym problem? Trzeba bylo sie wymienc mailami, skype itp. i nadal prowadzic dyskurs.
Dla chcacego nic trudnego. Z tego co sie orietuje, sa fora dla fanatykow z roznych dziedzin. Jest dla informatykow, gitarzystow, filozofow, to i cos o sztuce "wyzszego gatunku" tez sie znajdzie.

Jesli odeszla bez pozegnania, to moze oznaczac, ze nie bylo jej zal odchodzic i dyskusje w watku o sztuce miala gleboko w zyci, jak i inne sprawy

Rozmowa na Skypie jest czesta jednowymiarowa( mail jeszcze gorzej) Po to sa fora i niekoniecznie tematyczne. A nadzieja, ze inni rowniez cos dorzuca jest bardzo budujaca. Sam czytuje fora tematyczne, ale poziom na nich jest troche za wysoki na kogos mojego pokroju( ledwo matura i bez studiow wyzszych stacjonarnych)

Aby pielęgnować zainteresowania, lub aby sie na czymś znać nie potrzeba mieć ukończonych studiów. Nie każdy oczytany człowiek ma dyplom wyższej uczelni.
Ty masz z tym problem, juz któryś raz powtarzasz, ze nie masz studiów.
Spójrz na Karola, nie ukończył literatury, a jednak ma zdanie na temat Coelho ( podobne do mojego).
Masz racje, lepiej dyskutować na forum, ale nie mów, ze zalujesz, ze skafandrowa sobie poszła. Gdyby miała coś konkretnego do powiedzenia, to nie zrejterowalaby, tylko rzeczowo sie wypowiadała. A ona te rzeczowe sprawy chciała na priv omawiać, widocznie łatwiej z notatek przypisywać.
Mnie jej nie brakuje, bo była pyskata i irytujaca, ale czasem studentki pierwszego roku takie są, bo ona właśnie studentka jest.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
wykształcony nie zawsze znaczy inteligentny i odwrotnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
Hilton napisał:
Wacek1 napisał:
Hilton napisał:

Aby pielęgnować zainteresowania, lub aby sie na czymś znać nie potrzeba mieć ukończonych studiów. Nie każdy oczytany człowiek ma dyplom wyższej uczelni.
Ty masz z tym problem, juz któryś raz powtarzasz, ze nie masz studiów.
Spójrz na Karola, nie ukończył literatury, a jednak ma zdanie na temat Coelho ( podobne do mojego).
Masz racje, lepiej dyskutować na forum, ale nie mów, ze zalujesz, ze skafandrowa sobie poszła. Gdyby miała coś konkretnego do powiedzenia, to nie zrejterowalaby, tylko rzeczowo sie wypowiadała. A ona te rzeczowe sprawy chciała na priv omawiać, widocznie łatwiej z notatek przypisywać.
Mnie jej nie brakuje, bo była pyskata i irytujaca, ale czasem studentki pierwszego roku takie są, bo ona właśnie studentka jest.

Hilton, nie mam problemow ze studiami, Po prostu nie moge powstrzymac sie od sarkazmu( to od czasu postow Beauty o studiach) Moze kiedys pojde na studia , moze nie. Na dzis tego nie wiem
Mistrzem swiata nie jestem, ale kilka rzeczy wiem. Jezeli mnie inne ciekawia to je zglebiam. A skafandra mi szkoda, jej maniera byla dziwna, ale dzieki niej poczytalem kilka fajnych rzeczy. Wczesniej tego tu nie widzialem. Tobie Hilton tez troche zawdzieczam. Przetlumaczylem sobie ksiazki z twojego awatara ijuz 2 polknalem. Co prawda niektore nie sa jeszcze tlumaczone, a moj angielski az tak dobry nie jest, ale inne juz zakupilem. Tak wiec dziekuje.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Dlatego warto rozmawiac, (hehe zabrzmialo jak program Pospieszalskiego ).

Wracajac do studiow to temat jak morze gleboki. Czasem osoba bez nich zna np. zagadniena sztuki i literatury lepiej niz osoba po studiach... Znam wiele takich przypadkow.

Polecam artykul ktory wrzucilem w dziale nauki.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
cale zycie staralem sie zeby szkola nie przeszkadzala mi w ksztalceniu sie

zycie nie szkola nas uczy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj